Jenny P recensioner

Testad i köket

Tack så mycket för paket med superläcker foundation! Nu har jag använt den när jag jobbat under den senaste veckan. Det har varit tokvarmt ute, mer än dubbelt så varmt i restaurangköket och i normala fall rinnande smink! Jenny P’s foundation sitter perfekt under 8 timmars kökspass, med runt 45 graders värme vid spisen! Kommer aldrig byta!❤️ Tack bästa Jenny, vi ses på Falsterbo och jag återkommer med beställning! Kraaaam!?

/Elisabet Karlsdotter

Helt otroligt!

Helt otroligt vilken härlig känsla att få på ansiktet!!! Tusen tack för att jag fick prova Jenny Pettersson ??

/Anna Linder

Känner mig fräsch!

Kom hem efter 12-timmars arbetsdag och fann till min glädje prover på mineralpuder och bronzer från Jenny Petterssons märke Jenny P. Provade direkt och tycker att jag ser finfin ut, mitt blanka trötta fejs ser mycket piggare ut! Tack Jenny P!

/Taina Nylén

Super nöjd med resultatet!

Första dagen med mineralfoundation och solpuder från Jenny Pettersson . Blev super nöjd med resultatet ?

/Maria Danielsson

Till 40 årsfesten!

Först en half’n’half, sen skinscrubbad och med nya ögonbryn och foundation och bronzer från Jenny P så blir det inte bättre för en 40+:are! Nu till Kribba på fest!???

/Annika Persson

Helnöjd!

Efter en heldag med stallfix och jobb är fantastiskt att sminket faktiskt sitter där det ska. ?? Jag är så nöjd med testprodukterna från Jenny P!

/Emelie Strömberg

Efter en helkväll i stallet…

Efter en helkväll i stallet ser jag fortfarande nymejkad ut. Foundation och bronzer by Jenny P ?

/Linn Elgstrand

Den bästa jag testat!

Och här är foundation från Jenny Pettersson efter jobb på Ica och sjukt svettig ritt på Mr Don. Seriöst så är nog detta det bästa jag testat! Plus att jag hittat en foundationnyans som är min egen!!!

/Sofia Kanestad

4 mil träning och det höll…

Tack bästa syssling för produkterna! Nybörjare på mineralpuder men resultatet höll definitivt för nästan fyra mil på cykel! Största kramen till dig och kör hårt! ?

 

/Jessica Isaksson

Dax för uppdatering i makeup väskan…

Jag är ju ingen tjejig ”smink å piff” tjej. Tar något slut så köper jag samma lika beprövade grejer, och min sminkväskan är så liten att man lätt jan tappa bort den.
Ni som känt mig länge vet att jag använt samma märke på min parfym i typ 15 år…
Därför är det ju extra roligt att få vara testperson åt någon som inte gör annat än sminkar och piffar och vet precis vad hon håller på med.
Så idag fick jag ett paket från Jenny P med foundation och bronzing puder att prova.
Va häftigt det va, med en foundation i pulverform, som täcker och döljer men som ändå gör att man inte toksminkad ut.
Efter en heldag med jobb, ridning, trädgård och eftermiddagslur i soffan, så ser jag nästan fräsch ut än.

Så det blir absolut en uppdatering av make up väskan.
Tack Jenny Pettersson!

/Mariah Enochsson-Pålebo

 

Jag är så nöjd med resultatet av denna foundation!

Det första jag märker är hur lätt pudret är, men att det också täcker. Jag som har vitiligo vid båda ögonen är väldigt mån om produkter som täcker utan att sätta sig i vecken vid ögonen. Jag är så nöjd med resultatet av denna foundation! Och som en extra bonus fick jag med solpuder, som var hur bra som helst. Superbra färg och lyster utan att bli skarpt ?

Sofia Kanestad

Det bästa mineral foundation jag provat

Är super nöjd med den foundation jag provat, produkten täcker verkligen o känns lätt! Men det som jag verkligen gillar är att den inte sätter sig i vecken runt ögonen/näsan som alla andra mineraler foundation jag provat gör. Jag blir inte heller torr i huden som jag kan bli av andra puder. Utan får en fin och jämn färg. Har haft en del problem med finnar/acne, men då har jag pudra extra där med en mindre borste innan jag gjort hela ansiktet o den täcker verkligen. Det bästa mineral foundation jag provat. Tycker också att färgen jämnar ut sig efter en stund on passar min hudton perfekt ? tusen tack!!

Tanya Petersson

Super!!

Bronzing pudret från Jenny P är super!! ??

Linda Söderberg

Mjukare och lättare att jobba in

Mitt omdöme om Jenny P Foundation:
Mjukare och lättare att jobba in.
Lite mer täckande och softar ihop sig med hudkrämen fortare.
Sitter bra även en svettig dag.
Färgar inte av sig på kläderna.

Pernilla Fransson

Inte för mörkt och väldigt naturligt

Tusen tack Jenny! Fick hem bronzing idag. Var tvungen att testa direkt. Jag får ju så lätt solutslag och måste hela tiden vara så försiktig i solen. Tyvärr glömmer jag detta ibland och då är det kört!
På bilden ( inte den bästa) har jag foundation nr 4 under och sedan bronzing på kinder och lite ”fluff” över. Känns jättebra att jag kan få se lite fräsch ut i sommar! Inte för mörkt och väldigt naturligt tycker jag ?

Anna Hihnala

Funkar till allt

Foundation från Jenny P varje da,
måste du bara ha!
I backen, till fest eller häst,
varmt eller kallt,
den funkar till ALLT!
Så helt klart bäst!

Nina Latumaa

Bra och kunna blanda

Vi ville ha en foundation som sitter kvar, inte kladdar och är lätt att applicera. Vi fick allt det och lite till med Jenny P. Vi har olika hudton och gillar också skarpt att vi kan blanda fram rätt färg oavsett säsong och grad av solbränna.

Ingrid & Philippa Sedihn

Foundationen är pricken över i:et

Är trogen kund hos Jenny sen flera år och använder flera av hennes produkter. De känns genomtänkta och dessutom utvecklar hon dem ständigt i sin strävan att alltid vara ännu lite bättre. Min hud har blivit så mkt bättre med Jennys hjälp och hennes foundation är pricken över i:et! Lätt att använda och ger bra resultat. Håller hela dagen, även om man svettas. Jag har flera olika nyanser och blandar över året för att matcha hudtonen. Jenny är alltid hjälpsam och proffsig när man behöver hjälp. Jag rekommenderar henne, hennes behandlingar och produkter varmt!

Jessica Halling

Den bästa

Jennys Foundation är den bästa, man ser naturligt sminkad ut och den är lätta att lägga på.
Kan verkligen rekommendera den!

Carina Sundberg

Täckningen är bra utan spackelkänslan

JennyP fondation ger mig en bra känsla. Den täcker mycket bra utan att få spackelkänslan. Jag känner mig fräsch i den och kan lita på att den sitter hela dagen. Passar lika bra på fest som på jobb men även på gymmet.

Cattis Zaske

Jag är väldigt nöjd

Jenny P foundation har jag nu haft i drygt 1 år och jag är väldigt nöjd med denna eftersom jag jobbar mycket utomhus och tränar hästar så vill man ju ha en tålig foundation som håller i alla mina äventyrsprojekt.
Även lätt att sätta på när man snabbt behöver vara snygg till en fest mm.

Nicole Magaliff

Foundationen är den absolut bästa jag använt

Den är enkel att applicera, ger ett naturligt resultat men man känner sig ändå mycket jämnare i hyn än innan. Jag går helst inte till jobbet utan att ha den på mig. Perfekt för mig som inte orkar lägga massa dyrbara sovminuter på fixåtrix på morgnarna. Älskar också att den har solskydd. Använder den istället för solskyddskräm på våren.
Känns tryggt och skönt att ha en dagprodukt som hjälper min hud att må bra.

Sara Leijon